Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Üzlet határok nélkül: a nemzetközi kereskedelem alapjai

A nemzetközi kereskedelem összetett folyamat, ugyanakkor izgalmas üzleti lehetőség is. A DHL nemcsak a globális vámkövetelmények és kereskedelmi szabályok terén segít eligazodni, hanem helyi támogatást is nyújt import és export tevékenységéhez.

Az Incoterms® szabályok és klauzulák különleges nyelve

Az “Incoterms” a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara védjegye. Az Incoterms® szabályok és klauzulák a nemzetközi kereskedelemben egységesen elismert és elfogadott standardok, melyek a kereskedelmi feltételek változása esetén frissítésre kerülnek.

Az Incoterms® szabályok ismerete biztosítja, hogy Ön a megfelelő szabályozással, dokumentumokkal és folyamatokkal szerezzen be árut külföldi partnereitől.

Tájékozódás vámügyekben a DHL –el

©iStockphoto.com/sieto
A DHL Express több mint 40 éve globális szakértője a nemzetközi kereskedelemnek, jelenleg több millió vámkezelést végezve naponta. A világ egyik legnagyobb vámügynökeként lokális szakértőként segít eligazodni a helyi vámszabályozások sokszínűségében.

Ezért a DHL a kis- és középvállalkozások partnereként arra törekszik, hogy globális vámkezelési tapasztalatával és helyi szakértőivel segítse Önt eligazodni a megfelelő vámeljárásban és a kapcsolódó szaknyelv és előírások értelmezésében. A folyamatok helyes értelmezése segíti Önt piacra lépési tervei megvalósításában és hosszú távú nemzetközi értékesítési sikerei megalapozásában.

Minden, amit az export szállításról tudni érdemes

Minden, amit az import szállításról tudni érdemes