Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

e-Számlázás: biztonságos, papírmentes megoldás

Fogadja számláit e-mailen elektronikus számlázási szolgáltatásunkkal, melynek segítségével pénzt és időt takaríthat meg!

Mi az elektronikus számlázás?

Az e-Számlázás szolgáltatás a DHL online megoldása, mellyel számláit elektronikusan kezelheti egyetlen biztonságos, gyors és hatékony rendszerben. Számos előnye révén az e-Számlázás hozzájárul ahhoz, hogy pénzügyi folyamatait pénz- és időtakarékos módon intézze.
Elektronikus számlázási rendszerünk könnyen használható, és nem igényel előzetes oktatást. Szolgáltatásunk igénybevétele lehetővé teszi Önnek, hogy elektronikus módon tekintse meg új e-számláit, böngésszen archív számlái között, és e-számláinak adatait importálja saját könyvviteli rendszerébe.
Kérdéseivel, vagy további információért forduljon a DHL Express ügyfélszolgálatához!

Ismerje meg a DHL Express elektronikus számlázás szolgáltatását!

Felhasználónév és jelszó
A regisztrációt követően a DHL e-mail értesítőt küld Önnek a felhasználónevével és ideiglenes jelszavával, amelyet az első belépés alkalmával kérjük, változtasson meg az Ön biztonságának érdekében!
Bejelentkezés
Bárhol is legyen a világban, bármikor bejelentkezhet rendszerünkbe, és megnézheti számláit, letöltheti azokat saját könyvviteli rendszerébe, illetve böngészhet archív számlái között. Mindehhez csak egy számítógépre és internet kapcsolatra van szüksége.