Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Speciális online alkalmazások küldemények feladásához

A DHL Express számos speciális alkalmazást kínál partnerkóddal rendelkező ügyfelei részére, melyekkel még egyszerűbbé válik a küldemények feladása. Legyen szó akár személyi számítógépen használható küldeménykezelő szoftverről, vagy az Ön üzleti rendszereivel teljesen integrált komplex megoldásról, a DHL biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő megoldást.

DHL IntraShip

A DHL INTRASHIP online alkalmazás automatizálja szállítási folyamatait és küldeményei nyomon követését. A küldeményfeladást így a fuvarozásban kevésbe jártas kollégái is gyorsan elintézhetik és a küldemény útjáról a nap 24 órájában tájékozódhatnak. Alkalmazásunk segítségével szállításai átláthatóvá és könnyen irányíthatóvá válnak. A webes kezelőfelület ideális megoldás nagy mennyiségű küldemény feldolgozására, több telephellyel rendelkező szervezetek (mint például bankok, hatóságok, termelő vállalatok) számára.

Minden igényt kielégítő magas színtű technika és rugalmasság.

A DHL INTRASHIP az Ön igényeinek megfelelő, testre szabott beállításokra is lehetőséget nyújt. Más rendszerekkel is integrálható, így gyors és biztonságos adatküldést tesz lehetővé. A szolgáltatást egyidejűleg több, különböző pontokon tartózkodó felhasználó is használhatja, és a funkciók egyenként szabályozhatóak. Így a fuvarlevelek jóváhagyását, egyéni jogosultságok meghatározását is egyszerűen intézheti. A DHL díjmentesen biztosítja Önnek az üzleti tevékenységéhez legmegfelelőbb elektronikus fuvarlevél nyomtató alkalmazást.
Vegye fel a kapcsolatot a DHL -lel

Mi a DHL EasyShip?

A DHL EasyShip fő előnye, hogy egyetlen elektronikus rendszerben kezelheti a szállításaival kapcsolatos összes folyamatot. Napi rendszerességű, nagy mennyiségű küldeményfeladás esetén a DHL EasyShip segítségével átláthatóvá válnak és felgyorsulnak a szállítási folyamatok. Programunk ideális választás többek között nemzetközi szállítási láncok menedzselésére, illetve olyan vállalatok számára, amelyek központi küldeményelosztó szerepet látnak el.

A DHL EasyShip, telepítés után, más rendszerekből is képes küldeményadatokat fogadni, továbbítani és egyszerre több felhasználó is hozzáfér az alkalmazáshoz.

A DHL EasyShip segítségével:

 • Szállítási folyamatai egyszerűvé válnak, a küldeményekhez szükséges fuvarleveleket, címkéket, vámdokumentációt gyorsan elkészítheti és kinyomtathatja.
 • Egy adott címre rendszeresen feladott küldeményeit a beállítások segítségével egyetlen kattintással feladhatja.
 • Küldeményeit nyomon követheti, költségeit ellenőrizheti és riportokat készíthet.
 • Feladott küldeményei adatait, valamint címlistákat tárolhat.
 • Adatokat importálhat vagy exportálhat.
 • Értesítéseket küldhet küldeményeiről.
 • Teljes körű technikai támogatást és tréninget biztosítunk, helpdesk áll rendelkezésére, valamint a rendszert folyamatosan frissítjük és fenntartjuk.
Vegye fel a kapcsolatot a DHL -lel

Milyen EDI megoldásokat kínálunk?

A DHL EDI, vagyis elektronikus adatátviteli megoldások napi rendszerességű, nagy mennyiségű küldeményfeladásokkal és több logisztikai bázissal rendelkező multinacionális cégek, illetve nagyvállalatok számára kínálnak megoldást. EDI megoldásaink teljes mértékben ügyfeleink globális folyamataiba illeszthetőek és egyedi igényeire szabhatóak, ezáltal a küldeményekkel kapcsolatos adatokat elektronikus adatátvitel révén közvetlenül saját vállalati rendszereibe importálhatja. Legyen szó akár a küldemények feladásával, kézbesítésével kapcsolatos, vagy akár számlázási adatokról.

Melyek az EDI megoldások legfőbb előnyei?

 • Teljesen ügyfeleink igényeire szabhatóak, így maximálisan illeszkednek vállalata üzleti folyamataihoz.
 • Industry-standard protocol and multiple files format (Edifact, ANSIX12, RossettaNet, XML, flat files)
 • Teljesen biztonságos adatátvitelt és információ áramlást tesznek lehetővé.
 • A küldemények státuszával kapcsolatos információk közvetlenül saját rendszereibe importálhatóak.
 • Egyetlen rendszer révén nyerhet információkat küldeményeiről.
 
 
Nyomon követés
Nyomon követés További nyomon követési opciók