Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások betartása

A vegyszerek, petrokémiai termékek és egyéb hasonló anyagok költségesek, veszélyesek lehetnek, és csak bizonyos célokra használhatók fel. És emellett persze kritikus fontosságúak, nem csak az ön vállalata, de vevői számára is. A DHL a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi normákat alkalmazza az ilyen áruk szállítása, kezelése és tárolása során.
Munkatársaink, ügyfeleink és a lakosság egészsége a legfőbb prioritásunk. Környezetvédelmi eljárásaink megfelelnek a jelenlegi előírásoknak. A DHL minden esetben a helyi közösségek által elfogadott módon végzi a tevékenységét. Megoldásaink megfelelnek a vonatkozó törvényeknek és előírásoknak, de cégünk egyéb, általa szükségesnek tartott intézkedéseket is megvalósít.
Nem csak a mai elvárásoknak akarunk megfelelni. Folyamatosan próbálunk fejlődni ezen a kritikus fontosságú területen. Sok energiát fektetünk a képzésbe, komoly teljesítménycélokat állítunk magunk elé, és mérjük a fejlődést, így biztosítjuk biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi teljesítményünk folyamatos javulását.