Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Raktárgazdálkodási rendszerek

A DHL szakmai képességek széles választékát kínálja, és a legkiválóbb (best-in-class) szoftveroldali partnerekkel működik együtt. Világszínvonalú rendszereink nyomon követik és kontrollálják a kritikus fontosságú raktári folyamatokat, támogatást biztosítanak a szállítási és elosztási tevékenységekhez, illetve kommunikálnak a vámhatóságokkal és egyéb hatósági szervekkel. Versenytársaink nagy részétől eltérően évente sok ilyen rendszert telepítünk, így ügyfelünkként egyedülálló tapasztalatunk és szakértelmünk előnyeit élvezheti.
Raktárgazdálkodási rendszereink minden termékek, illetve rendelések átvételéhez, kezeléséhez és tárolásához kapcsolódó eseményt és tevékenységet rögzítenek a raktárban vagy elosztó központban, köztük a készletek helyét is.

Ügyfeleink számára biztosított előnyök

  • Élenjáró ellátási lánc technológia használatának és befolyásolásának lehetősége
  • Az elérhető legjobb (best-in-class) platform- és adatbázis-független, standardizált üzleti folyamatokat segítő alkalmazások használatának lehetősége
  • Gyors indulás és alacsony kockázat a globális telepítésben (ezen belül projektmegvalósítás, szolgáltatások és beszállítók menedzselése), integrációban és kiszolgálásban (hosting)
  • Egyedülálló szakértelem a készletvezérlő, erőforrás-tervező és üzleti információs rendszerekhez való kapcsolódás területén