Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Futásidők

Üdvözöljük az Átfutási idők Kalkulátorunkban.

Eszközünk segítségével az adott országban elérhető termékekhez tud futásidőket kalkulálni: DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID és DHL DOOR-TO-MORE.

A DHL Freight Átfutási idő kalkulátora háztól-házig futásidőket ad meg nemzetközi DHL Freight termékekez (DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID, DHL DOOR-TO-MORE). A megadott futásidő a DHL Freight rendszeres operációs szolgáltatásain alapszik. Kizárja a nemzeti ünnepeket és a tervezett időszakos korlátozásokat. A szállítási tevékenység nem tervezett külső hatásait figyelmen kívül hagyja. A megadott átfutási idők maradéktalan betartása nem garantált. A megadott átfutási idők pontossága nem garantált. A kalkuláltor által megadott információ nem kezelhető tényleges szolgáltatási ajánlatként a DHL részéről. A szolgáltatás tényleges feltételeivel kapcsolatban kérjük lépjen kapcsolatba a megfelelő DHL Freight kapcsolattartójával.
Amennyiben bármilyen kérdése lenne a futásidőket illetően vagy kapcsolatban szeretne lépni szakértőinkkel, a következő linken keresztül teheti meg
Lépjen kapcsolatba velünk
A futásidő munkanapokban értendő.
*) Hollandiába irányuló, 4 raklapnál kisebb export DHL EUROCONNECT küldemények esetén kérjük adjon hozzá plusz egy napot a kalkulált futásidőhöz.