Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL vámszolgáltatások

Az Ön folyamatai megfelelnek a nemzetközi előírásoknak?

A nemzetközi kereskedelemi és jogszabályi környezet gyorsan változik, így a globális ellátási láncok alapvető kihívásokkal néznek szembe:
  • Globalizáció és a nemzetközi kereskedelem bővülése: a különböző földrajzi területeken széles körű tapasztalattal rendelkező szolgáltatókkal kötött partnerségi megállapodások előtérbe helyezése.
  • Az elektronikus adatmegosztás iránti igény növekedése: előzetes értesítések küldése a szállítmányok státuszáról valamint a szállítmány adatok megosztása egyre nagyobb jelentőséggel bír.
  • Kockázat alapú megközelítés: a teljes körű adatszolgáltatás a szállítmányok állapotáról, rakodás előtt, indulás vagy célállomásra érkezés előtt alapvető elvárás a kereskedők felé.
  • Egyre növekvő tudatosság a jogszabályok ismerete és azoknak való megfelelés terén: a nemzetközi vállalatoknál kiemelten kezelt terület.
  • Növekvő büntetési tételek nem megfelelőség esetén: közvetlen hatás az ügyfél ellátási láncára, pénzügyi következmények.
A DHL vámszolgáltatása a belső folyamatok egyszerűsítése által ebben a komplex szabályozási környezetben kínál versenyelőnyt partnerei számára.
Légi és tengeri szállítmányozás + 36 29 556 000

A DHL szolgáltatásai:

Vámszolgáltatások
Széles körű szolgáltatás portfolió az egységes, következetes és jogszabályoknak megfelelő tevékenységek biztosítása, valamint késések, büntetések és bírságok elkerülése érdekében.

Vám- és kereskedelmi tanácsadás
A DHL vámszakértői a megbízó ellátási láncának, folyamatainak átvizsgálását követően szaktanácsadással segítik elő a hatékonyabb vámügyintézést, optimalizálják a vám- és adókötelezettségek teljesítését, valamint a belső folyamatok átalakítását oly módon, hogy azok minél jobban szolgálják a jogszabályoknak való megfelelést.


Milyen előnyökkel jár a DHL vámszolgáltatása:

A DHL globális lefedettségének és helyi szakértelmének köszönhetően leegyszerűsíti a vámfolyamatokat.