Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Iparági megoldások egyedi üzleti igényekre

Kiterjedt, magas technológiával rendelkező hálózatára támaszkodva, a DHL Express számos innovatív iparági megoldást kínál ügyfeleinek, amelyek illeszkednek az adott üzletág speciális igényeihez.

DHL EXPRESS BREAKBULK

DHL Article

Mi a DHL EXPRESS BREAKBULK?

A DHL EXPRESS BREAKBULK szolgáltatás keretein belül egy adott vámterületre, de különböző címekre feladott küldeményeit összevontan kezeljük: egy fuvarlevél és számla alatt juttatjuk el a küldeményeket a célországba, így azok vámkezelése is konszolidáltan, egy küldeményként történik. A célállomáson a vámkezelést követően az összevont küldeményt a DHL szétbontja, és egyenként kézbesíti a csomagokat a címzettek részére.

DHL MEDICAL EXPRESS

DHL Article

Mi a DHL MEDICAL EXPRESS?

A DHL MEDICAL EXPRESS szolgáltatás megbízható megoldást kínál idő- és hőmérséklet-érzékeny áruk szállítására a gyógyyszeripar és az egészségügyi szektor számára. A szolgáltatás gyógyszerek; egészségügyi, laboratóriumi és kutatási minták export és import szállítására, illetve hűtőcsomagolására nyújt megoldást.

DHL COLLECT & RETURN

Miről szól a DHL COLLECT & RETURN szolgáltatás?

A DHL COLLECT & RETURN átfogó inverz-logisztikai megoldást kínál a technológiai iparág számára, amely a visszáru menedzsment minden folyamatát lefedi. A szolgáltatás keretében a DHL felveszi a javításra küldött árukat, kézbesíti egy meghatározott javító központba, majd visszaszállítja a feladóhoz; partnerünk pedig a teljes folyamatot egyetlen online felületen koordinálhatja.