Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Szállítás a DHL-lel 5 egyszerű lépésben

A DHL célja, hogy kiemelkedő minőségű és egyszerűen használható szállítási megoldásokat biztosítson Önnek. Az alábbi 5 lépésben bemutatjuk, hogy hogyan veheti igénybe szolgáltatásainkat: a küldemény előkészítésétől a feladáson át, egészen a nyomon követésig.
Már kiválasztotta az Önnek megfelelő szolgáltatást, és küldeménye készen áll a szállításra? Néhány kattintással azonnal feladhatja küldeményét az interneten.
Azonnali online küldemény feladás

Honnan-hová? Mikorra és mit?
Kérjük, adja meg, hogy honnan, hová, mikorra és mit szeretne szállítani, és kérjen árajánlatot!

©iStockphoto.com/kutaytanir
A küldemény előkészítése a szállításra
A küldemény megfelelő csomagolása és a küldeményt kísérő okmányok kitöltése különösen fontos annak érdekében, hogy a csomag gyorsan és biztonságosan érjen célba.
A leggyorsabb szállítási megoldás: online küldeményfeladás
Online küldeményfeladás esetén kiválaszthatja az igényeinek megfelelő szolgáltatást, előzetes árajánlatot kérhet a szállításra, futárt rendelhet, és programunk segítségével töltheti ki a fuvarlevelet és a vámpapírokat.

Amennyiben nem szeretne futárt rendelni, hanem személyesen kívánja leadni küldeményét, a DHL küldeményfeladási pontok (az un. DHL SERVICE POINT üzletek) az ország számos pontján rendelkezésére állnak.

Hogyan tudja nyomon követni küldeménye útját?
Miután futárunk felvette küldeményét, a fuvarlevélen lévő 10 jegyű azonosító számot a lenti mezőben megadva a nap 24 órájában követheti küldeménye útját.
Nyomon követés

Egyszerre 10 küldeményt követhet nyomon. A küldemények azonosítószámait vesszővel (,) vagy az enter billentyű lenyomásával válassza el!

Rugalmas fizetési megoldások
A DHL többféle fizetési és számlázási megoldást kínál partnerei üzleti igényeihez illeszkedően.

Amennyiben Ön nem rendelkezik DHL partnerkóddal, szállítási költségét készpénzben és bankkártyával is fizetheti, míg partnerkóddal rendelkező ügyfeleinknek utólagos fizetési lehetőséget kínálunk.