Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Nyomon követés a DHL ProView-val

A DHL ProView kényelmes megoldást nyújt nemzetközi expressz küldeményeinek az interneten történő nyomon követésére. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy automatikus értesítést kapjon küldeménye aktuális státuszáról e-mailben vagy SMS-ben.

Mi a DHL ProView?

A DHL ProView a DHL Express web-alapú nyomon követő rendszere, amely lehetővé teszi partnerkóddal rendelkező ügyfeleink számára, hogy automatikus értesítést kapjanak e-mailben vagy SMS-ben küldeményeik aktuális státuszáról.
Az alkalmazás révén online módon követhető nyomon adott partnerkódon feladott összes küldemény útja, ezáltal Ön bármikor és bárhol értesülhet a küldemény szállításával kapcsolatos legfrissebb információkról.
A DHL ProView használatához az alábbiak szükségesek:
  • DHL Express partnerkód.
  • A nyomon követni kívánt partnerkódok összegyűjtése.
  • Azonosító PIN kód minden egyes partnerkódhoz, melyeket ügyfélszolgálatunkon telefonon, vagy online módon igényelhet.
PIN kódja segítségével aktiválhatja DHL Express partnerkódjait a DHL ProView-ban. Minden egyes partnerkódhoz külön PIN kódra van szükség. Így biztosítjuk azt, hogy csak Ön tudja regisztrálni és használni partnerkódjait a ProView-ban, és illetéktelenek ne férjenek hozzá.
  • Miután megkapta PIN kódjait, regisztráljon a DHL ProView programba, és aktiválja partnerkódjait.
Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy minden egyes partnerkódjához kapott egyedi azonosítót, csak így lesz sikeres a regisztráció.
Hasznos tippeket nyújt a regisztrációról és a program használatáról a ProView demo verziója. A DHL ProView demo megtekintéseExternal Link / New Window: view DHL ProView Demo
 A partnerkódokhoz szükséges PIN kódokat telefonon is igényelheti ügyfélszolgálatunkról. Kollégáink a regisztrációval kapcsolatban is segítséget nyújtanak Önnek.
 Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon: +36 1 2 45 45 45

PIN kód igénylése az interneten

Adja le online módon PIN kód igénylésétonline PIN request, és munkatársunk hamarosan jelentkezik Önnél a kódokkal.
 
 
Nyomon követés
Nyomon követés További nyomon követési opciók