Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Információk a magyarországi DHL-ről

Ezen az oldalon a magyarországi DHL-lel kapcsolatos információkat talál. Megtudhatja, hogy hol találhatók irodáink és a DHL Express küldeményfeladási pontjai; tájékozódhat a szállítással kapcsolatos korlátozásokról; valamint egyéb hasznos tudnivalókról.

A DHL Magyarországon

DHL Article
Weboldal: www.dhl.hu
External Link

A DHL Magyarországon:

  • A DHL EXPRESS világméretű hálózatának és globális szakértelmének köszönhetően a világ 220 országába és területére biztosít légi és közúti expressz szállítást, akár 24 órán belül.
  • DHL Supply Chain a világ vezető logisztikai szolgáltatója széles skálán nyújt logisztikai szolgáltatást Magyarországon. DHL Supply Chain Magyarország 750 dolgozóval, 140. 000 m2 raktárkapacitással, 11 telephelyen van jelen Magyarországon.
  • A DHL Global Forwarding (DGF), a világ piacvezető logisztikai szolgáltatója közel 220 országban nyújt légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatást és ehhez kapcsolódó teljeskörű ügyintézést helyi szaktudással rendelkező, elkötelezett nemzetközi csapattal. A DHL Globál Szállítmányozási Kft. Magyarország piacvezető légi teher (+30 kg) és vezető tengeri szállítmányozója vecsési telephelyén 150 fő alkalmazottal áll ügyfelei rendelkezésére.
  • A DHL Freight rugalmas személyreszabott közúti szállítmányozási szolgáltatást kínál belföldi- és nemzetközi gyűjtőáruk, részrakományok és komplett rakományok közúton, valamint kombinált fuvarozási rendszerben történő továbbításához, magyarországi kiegészítő szolgáltatásokkal támogatva.