Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Támogatás kisvállalatok számára

A DHL számos, a kis- és közepes vállalkozások igényeire szabott szállítási megoldást kínál. Széleskörű nemzetközi tapasztalatunk és ügyfélszolgálati tevékenységünk a garancia arra, hogy a legkiválóbb minőségű szolgáltatásokat nyújtjuk vállalkozása számára.

Miért a DHL a legideálisabb partner kisvállalkozások számára?

©iStockphoto.com/Neustockimage
Átfogó megoldásainak köszönhetően a DHL megkönnyíti a szállítmányozást partnerei számára!

Sürgősen pótalkatrészt kell rendelnie egy meghibásodott géphez? Termékeit kívánja eljuttatni vásárlóihoz? A DHL segít Önnek kiválasztani a megfelelő szállítási megoldást, gondoskodik a küldemények teljes körű vámkezeléséről, és folyamatos nyomon követési lehetőséget biztosít Önnek szállításairól.

Mi teszi a DHL-t megbízható partnerré?

Az akkor még néhány személyes kisvállalkozásként működő DHL 1969-ben az első expressz küldemény kézbesítésével alapozta meg az expressz szállítási iparágat. Hálózatunk mára a világ minden pontjára kiterjed, és több évtizedes tapasztalatunk a garancia arra, hogy mindig kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek.

Sikertörténetek a kisvállalati szektorból: közelebb hozzuk Önhöz a világot!

Kíváncsi arra, hogy hogyan járulhat hozzá a DHL az Ön üzleti sikeréhez? Az alábbiakban megismerhet néhány sikertörténetet.