Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Speciális online alkalmazások küldemények feladásához

A DHL Express számos speciális alkalmazást kínál partnerkóddal rendelkező ügyfelei részére, melyekkel még egyszerűbbé válik a küldemények feladása. Legyen szó akár személyi számítógépen használható küldeménykezelő szoftverről, vagy az Ön üzleti rendszereivel teljesen integrált komplex megoldásról, a DHL biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő megoldást.
Vegye fel a kapcsolatot a DHL -lel

Mi a DHL EasyShip?

A DHL EasyShip fő előnye, hogy egyetlen elektronikus rendszerben kezelheti a szállításaival kapcsolatos összes folyamatot. Napi rendszerességű, nagy mennyiségű küldeményfeladás esetén a DHL EasyShip segítségével átláthatóvá válnak és felgyorsulnak a szállítási folyamatok. Programunk ideális választás többek között nemzetközi szállítási láncok menedzselésére, illetve olyan vállalatok számára, amelyek központi küldeményelosztó szerepet látnak el.

A DHL EasyShip, telepítés után, más rendszerekből is képes küldeményadatokat fogadni, továbbítani és egyszerre több felhasználó is hozzáfér az alkalmazáshoz.

A DHL EasyShip segítségével:

  • Szállítási folyamatai egyszerűvé válnak, a küldeményekhez szükséges fuvarleveleket, címkéket, vámdokumentációt gyorsan elkészítheti és kinyomtathatja.
  • Egy adott címre rendszeresen feladott küldeményeit a beállítások segítségével egyetlen kattintással feladhatja.
  • Küldeményeit nyomon követheti, költségeit ellenőrizheti és riportokat készíthet.
  • Feladott küldeményei adatait, valamint címlistákat tárolhat.
  • Adatokat importálhat vagy exportálhat.
  • Értesítéseket küldhet küldeményeiről.
  • Teljes körű technikai támogatást és tréninget biztosítunk, helpdesk áll rendelkezésére, valamint a rendszert folyamatosan frissítjük és fenntartjuk.
 
 
Nyomon követés
Nyomon követés További nyomon követési opciók