Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Az Ön esélye, hogy valami rendkívülit tegyen

Keres egy kihívást, ami több egy egyszerű munkánál? Üdvözöljük a DHL-nél! Megadjuk Önnek a lehetőséget arra, hogy valami különleges dolgot hajtson végre.

A DHL felsőfokú végzettségűeknek és pályakezdőknek különböző lehetőségeket kínál, hogy izgalmas projektekben működjenek közre, igazi kihívásokat oldjanak meg, és felelősséget vállaljanak – vagyis a legjobbat ahhoz, hogy elinduljanak karrierjük útján.

Diplomás programjaink Önt optimálisan felkészítik ezekre a kihívásokra– és karrierjére.
A DHL globális szinten különböző diplomás-programokat szervez:

Az Ön szakmai fejlődésének érdekében számos továbbképzési lehetőséget és programot kínálunk, amelyek segítségével olyan képességeket és ismereteket szerezhet, melyekre a munkakörnyezetében szüksége lesz.
Ide tartoznak a különböző szakmai és működési ismeretek fejlesztésére vonatkozó tanfolyamok, a vezetői és a szociális kompetencia fejlesztő tréningek, melyeket elérhet a mylearningworld.net portálon.
Ezen kívül kidolgoztuk a teljesítménymenedzsment rendszerünket. Ez biztosítja, hogy a munkatársainkban rejlő potenciált idejében felismerjük. Ennek segítségével az Ön jövőbeni fejlődését közvetlenül támogathatjuk.

Fejlődjön tovább velünk!

Akár most fejezte be egyetemi tanulmányait és szeretné elkezdeni pályafutását, akár rendelkezik már bizonyos szakmai tapasztalatokkal: Találja meg a legjobbat a Jobs pageNew Window címszó alatt, vagy valamelyik programunkban.