Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

A DHL többet nyújt egy egyszerű munkalehetőségnél

Fedezze fel, hogy mit jelent a DHL-nél dolgozni.

Fejlődjön Ön is az új kihívásokkal

Mint a világ vezető logisztikai vállalata, a DHL számos izgalmas szakmai kihívást és lehetőséget nyújt világszerte a különböző ágazatokban.

Mindig bátorítjuk arra, hogy szélesítse látókörét, derítse fel szakmai lehetőségeit, amihez számos képzési és fejlesztési lehetőséggel nyújtunk támogatást.

A mylearningworld.net online-képzési portálunk a programok széles skáláját nyújtja a szakmai fejlődésre vonatkozóan, mint pl. nyelvtanfolyamok, a szociális kompetencia, a menedzsment módszerek és egyéb fontos témák vonatkozásában.

A teljesítménymenedzsment-rendszerünk támogatást nyújt dolgozóink potenciáljának a feltárásában, teljesítményének megítélésében és szakmai továbbképzésének folyamatos tervezésében.

Akár egyik diplomás-programunkon vesz rész, akár a sok tanfolyam közül az egyik E-Learning-tanfolyamot választja, mi mindig támogatjuk az Ön személyes és szakmai fejlődését.

Ön befolyásra tehet szert – világszerte

A DHL minden munkatárs számára lehetővé teszi, hogy magához ragadja a kezdeményezést, hogy aktívan közreműködjön a különböző munkacsoportokban és olyan eredményeket mutasson fel, amikkel valóban változást lehet elérni.

A First Choice-programunk célja, ami gazdasági növekedési stratégiánk egyik kulcsa, hogy ügyfélkapcsolatainkat minden területen fejlesszük, amit egyéni hozzájárulással és csapatmunkával érhetünk el. Az évente rendszeresen végzett Dolgozói Elégedettség Vizsgálat (EOS), lehetőséget ad arra munkatársainknak, hogy kinyilvánítsák véleményüket. A beérkezett visszajelzéseknek megfelelően cselekszünk, ezzel biztosítva fejlődésünket és a vállalati egység megteremtését.

A javaslatok munkatársak egyedi ötleteitől és véleményétől kezdve a folyamatok javítására vonatkozó intézkedésekig terjednek: A DHL-nél honoráljuk, tiszteljük és jutalmazzuk a személyes elkötelezettséget, értékeljük a csapatmunkát és a tapasztalatcserét, amivel további értékeket teremtünk.

Legyen büszke közös teljesítményünkre

A DHL-nél Ön egy erős Team tagja lesz, ami a munkatársakat, a társadalmat és a környezetet tisztelettel kezeli. Ön a Világ minden tájáról származó emberekkel találkozhat, és esélyt kap rá, hogy megélje a DHL egyedülálló nemzetközi szellemét.

Sok munkatársunk számos kezdeményezésben vesz részt, amelyek világszerte nyújtanak segítséget különböző közösségeknek.

A Disaster Response Team (DRT) természeti katasztrófák esetén azonnal cselekszik, hogy életet mentsen. A DHL a klímaváltozás elleni, világot átfogó harcban is példaképként cselekszik. „GoGreen“-programunkban az ügyfelek különböző CO2-csökkentési projektekben ellentételezhetik a szállítás kiváltotta CO2-szennyezést.

A DHL-nél tudatosan támogatjuk az esélyegyenlőséget, ezáltal olyan kultúrát teremtve, ami minden munkavállaló számára lehetővé teszi azt, hogy a legtöbbet, legjobbat tudja kihozni magából. Különböző esélyegyenlőségi programokkal és kezdeményezésekkel azon fáradozunk, hogy érvényre juttassuk munkatársaink tehetségét és azt egy nyerő csapatban összefogjuk – nem csak a vállalat, hanem az Ön javára is.

A DHL munkatársai minden nap büszkék lehetnek arra, amit közös munkával érünk el.