Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Legfrissebb híreink

Híreink között olyan helyi és nemzetközi eseményekről olvashat, amelyek hatással lehetnek szolgáltatásainkra.
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy 2018. április 21-én, szombaton ügyfélszolgálatunk az alábbi munkarend szerint lesz elérhető.
Tovább
Annak érdekében, hogy fenntartsuk szolgáltatásaink minőségét és megerősítsük hálózatunkat, két új szállítási standardot vezetünk be, melyek lehetővé teszik, hogy a nemzetközi hálózatunkban szállított csomagokat még gyorsabban és biztonságosabban tudjuk kezelni....
Tovább
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy a szeptember 7-ei export operációnk során váratlan technikai probléma lépett fel, melynek következtében sajnálatos módon a légi export küldemények egy része nem került továbbításra hálózatunk felé.
Tovább
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy 2017. szeptember 4-t?l a vámraktározás és a brókernek, vagy küls? cégnek átadott vámkezelés szolgáltatásaink definíciója az alábbiak szerint módosul.
Tovább
Ezúton értesítjük tisztelt partnereinket, hogy 2016. november 4-től további értesítésig a DHL Express szolgáltatásai átmenetileg nem elérhetőek a Budapest M3 és a Székesfehérvár M7 jelzésű Shell állomásokon felújítási munkálatok miatt.
Tovább
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy a DHL Express 2016. március 1-től megváltoztatja DHL GLOBALMAIL BUSINESS szolgáltatásának árait Magyarországon.
Tovább
Ezeken a napokon ügyfélszolgálatunk sem dolgozik. A közvetlenül az ünnepnapok előtti munkanapokon feladott csomagok kézbesítése emiatt a szokásosnál több időt vehet igénybe.
Tovább
Ezúton értesítjük tisztelt partnereinket, hogy a DHL Express szolgáltatásai, illetve Express Centereink 2015. december 24-én és 25-én, illetve 2016. január 1-én és 2-án nem lesznek elérhetőek. Ezeken a napokon ügyfélszolgálatunk sem dolgozik.
Tovább
A fenti dátumtól szolgáltatásaink listaárai kis mértékben, átlagosan 3,9 százalékkal emelkednek.
Tovább
Mint azt Önök is tudják az ÁFA csalások visszaszorítása, valamint a gazdaság fehérítése érdekében Magyarország Kormánya új árubejelentési rendszert vezetett be 2015. január 1-től Magyarországon, melynek türelmi ideje 2015.03.01-én lejár.
Tovább
Az EKÁER rendszerrel kapcsolatban a mai napon érvényes jogszabályok szerint rendelkezésünkre álló információk alapján az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni tisztelt partnereinket.
Tovább
Ezúton szeretnénk tájékoztatni tisztelt partnereinket, hogy 2015. április 1-től a nem halmozható csomagok kezelésére vonatkozó díj számlázása módosul.
Tovább