Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Fuvardíj kiszámolása
External Link / New Window

ONLINE KALKULÁCIÓ ÉS AZONNALI KÖNYVELÉS

GYORS ÉS VERSENYKÉPES LÉGI ÉS TENGERI DÍJAK
Kalkuláljon most! External Link / New Window

Logisztika

Legyen szó teherszállítmányozásról, az áruk raktározásáról és elosztásáról, vagy ellátási lánc menedzsmentről, a DHL a világ legnagyobb logisztikai vállalataként biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást.
 
Teheráru szállítmányozás
A logisztikai szolgáltató, amely globális lefedettségének köszönhetően bármilyen árut, bárhova elszállít, legyen szó légi-, tengeri-, közúti- vagy vasúti szállítmányozásról, és a logisztikai szolgáltató, amely minden ügyfelét kiemelt partnerként kezeli.
 
 
Vám, biztonság és biztosítás
Vállalatunk egyedülálló vámügyintézési irodahálózattal rendelkezik, így mindenki másnál jobban ismeri a határon átnyúló kereskedelem nehézségeit.
 
 
Egyedi iparági megoldások
A DHL mindig is fontosnak tartotta, hogy egyedi megoldásokat kínáljon különböző iparágak számára, amelyek nem csak logisztikai szempontból különlegesek, hanem figyelembe veszik az adott iparág vagy piac minden sajátos jellemzőjét. Piacvezető speciális iparági megoldásaink révén valódi versenyelőnyt nyújtunk ügyfeleink számára.
 
 
Raktározás és elosztás
Vállalata logisztikai problémáit felismerve, üzleti igényeinek figyelembe vételével a DHL logisztikai szakértőként értéket teremt cége számára az ellátási lánc teljes folyamatában.
 
 
Ellátási lánc megoldások
A világ legnagyobb logisztikai szakértőjeként vállalatunk, globális jelenlétét és helyi ismereteit felhasználó értékteremtő szolgáltatások széles választékát kínálja a teljes ellátási lánc mentén.
 
 
Ügyfélközpont
Üdvözöljük weboldalunk ügyfélközpontjában! Itt megtalál mindent, amire szállítmánya nyomon követéséhez szüksége lehet: értesítőket és a legfrissebb követési információkat.