Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Szektorok

DHL-szektorok

Minden ágazatnak saját, különleges jellemzői és a szállító lánccal szemben támasztott követelményei vannak. Ezért a szektor-menedzsmentünkön keresztül együttműködünk az ügyelekkel, hogy az értékigéretet a speciális követzelményeknek megfelelően optimálissá tegyük. Sikerünk alapja, hogy minden szektor számára egyszerü és méretre szabott megoldásokat nyújtunk, ami együttműködésünket leegyszerűsíti. Innovatív, ágazatfajlagos és korszerű megoldásainkkal versenyelőnyre teszünk szerit.

Fő szektoraink

A Stratégia 2015 keretében figyelmünket még szigorúbban az Ön ágazataira irányítottuk. Ez különösen a Life Sciences és Healthcare, technológia, energia, Automotive és Engineering valamint Manufacturing részlegekre vonatkozik.

Technológia

A technológia egy gyorséletű, innovative ágazat rövid termék-ciklusokkal. A normát versenyképes márkák jelentik, és az állandóan csökkenő árak megkövetelik a hatékony költség-menedzsmentet.
Tudjon meg többet a technológiárólNew Window


Life Sciences & Healthcare

A Life Sciences & Healthcare (LSHC) nagyobb hatékonyságra törekszik, eleget tesz globális compliance-követelményeknek és irányítja az M és M integrációját.
Tudjon meg többet az LSHC-rólNew Window


Engineering & Manufacturing

Nagy ipari gyárak termelési folyamatai összetett szállítási láncokat, igényes megoldásokat és technológáit igényelnek.
Tudjon meg többet Engineering &
ManufacturingAutomotive

Az Automoltiv ágazat számára új korszak kezdődik, miután az emberek több szabadságot és mobiéitást igényelnek. Törekvő országokban évről-évre tovább nő a mobilitás iránti kereslet..
Tudjon meg többet az Automotive-rólNew Window